Xiaomi sada u ponudi ima i novi bežični miš

Xiaomi je predstavio novi bežični miš Mi Elegant Mouse Metallic Edition koji funkcionira i putem Bluetooth veze tako i putem bežičnog prijemnika na frekvenciji od 2,4 GHz.

Moći će se nabaviti od 9. travnja s cijenom od 14 američkih dolara i biti će dostupan u dvije boje, crnoj i sivoj. Mi Elegant Mouse Metallic Edition predstavlja fuziju Xiaomijevih prijašnjih modela miševa kao što su Mi Wireless Mouse 2 s kraja prošle godine i Mi Portable Mouse modela iz 2016. godine.

Novi miš karakterizira završni sloj od anodiziranog metala što produljuje čvrstinu proizvoda te čini površinu miša otpornijom na otiske. Moguće ga je spojiti s dva uređaja odjednom, a fotoelektrični senzor od 1000 DPI osigurati će zadovoljavajuće iskustvo korištenja.

Što se tiče podržanih uređaja spominju se Windowsi od Windows 7 do Windows 10, macOS od inačice 10.10 pa nadalje, Android od inačice 5.0 nadalje te iPadOS od inačice 13.4. Napaja se pomoću AA baterije, a autonomija mu iznosi 9 mjeseci putem Bluetootha i 12 mjeseci putem bežičnog prijemnika.