Windows 10 Professional

Opis

Sve značajke sustava Windows 10 Home plus poslovna funkcija za šifriranje, daljinsko prijavljivanje, omogućuje stvaranje virtualnih računala i još više toga.

 

Potreban procesor Procesor od 1 GHz ili brži
Potrebna memorija 1 GB RAM-a za 32-bitni sustav; 2 GB za 64-bitni sustav
Potreban prostor na tvrdom disku Raspoloživo do 20 GB prostora na tvrdom disku
Potrebna grafička kartica Razlučivost zaslona 800 x 600 ili viša. Grafički procesor DirectX® 9 s upravljačkim programom WDDM
Potrebna povezivost Internetski pristup (mogu se primjenjivati naknade)
Ostali sistemski preduvjeti Za neke značajke potreban je Microsoftov račun. Za gledanje DVD-ova potreban je zaseban softver za reprodukciju
Dodatni sistemski preduvjeti
Morate prihvatiti priložene licencne odredbe.
Potrebna aktivacija• Jedna licenca
Ovo je puna verzija sustava Windows 10; preporučujemo vam da sigurnosno kopirate datoteke prije instalacije. Windows Media Center nije dostupan na sustavu Windows 10. Aplikacije i značajke mogu varirati ovisno o tržištu. Ažuriranja su automatski omogućena za vrijeme razdoblja podrške; primjenjuju se dodatni zahtjevi za ažuriranja. Neke značajke poput funkcije dodira mogu zahtijevati novi uređaj. Za provjeru kompatibilnosti, razdoblja podrške i druge važne informacije za instalaciju posjetite web-mjesto proizvođača vašeg uređaja.
[1] Ovisan o hardveru
[2] Iskustva s aplikacijom mogu se razlikovati.
[3] Za značajku Windows Hello potrebni su specijalizirani hardver, uključujući čitač otisaka prstiju, iluminirani IR senzor ili ostali biometrički senzori.
[4] Za neke je značajke potreban širokopojasni Internet (primjenjuju se naknade davatelja internetskih usluga). Značajke Xbox Live dostupne su samo za podržane igre u zemljama u kojima je podržan Xbox Live. Ograničeni broj igara dostupnih u 2015.godini koje podržavaju igranje na više uređaja; dodatne igre stižu. Prenosite strujanjem jednom uređaju u isto vrijeme; kućna mrežna veza i članstvo Xbox Live Gold (prodaje se zasebno) potrebni su za strujanje s više igrača; članstvo Gold također je potrebno za igranje s više igrača na Xbox One. DirectX 12 dostupan je samo uz podržane igre i grafičke čipove. Značajka Game DVR dostupna je samo uz podržani hardver. Verzije igara za Xbox One, računalo/tablet i telefon prodaju se zasebno.

Open chat
1
Poštovanje.
Kako Vam možemo pomoći?