Windows 10 Home

Opis

Nabavite brže pokretanje računala; poznati ali prošireni izbornik Start; te izvrsne nove načine za obavljanje stvari čak i na nekoliko uređaja.

Potreban procesor 1 GHz procesor ili brži
Potrebna memorija 1 GB RAM za 32-bitna računala; 2 GB za 64-bitna računala
Potreban prostor na tvrdom disku Do 20 GB dostupnog prostora na tvrdom disku
Obvezna je video kartica 800×600 razlučivost zaslona ili veća. DirectX® 9 grafički procesor s WDDM upravljačkim programom
Obvezna je povezivost Internet pristup (mogu se primjeniti naknade)
Ostali sistemski preduvjeti Za neke značajke potreban je Microsoftov račun. Za gledanje DVD-ova potreban je zasebni softver za reprodukciju
Dodatni sistemski preduvjeti Morate prihvatiti priložene Uvjete licenciranja.

Potrebna je aktivacija• Pojedinačna licenca

Ovo je puna verzija sustava Windows 10; preporučujemo vam da sigurnosno kopirate datoteke prije instalacije. Windows Media Center nije dostupan na sustavu Windows 10. Aplikacije i značajke mogu varirati ovisno o tržištu. Ažuriranja su automatski omogućena za vrijeme razdoblja podrške; primjenjuju se dodatni zahtjevi za ažuriranja. Neke značajke poput funkcije dodira mogu zahtijevati novi uređaj.

[1] Ovisi o hardveru

[2] Iskustva aplikacije mogu varirati.

[3] Windows Hello zahtijeva specijalizirani hardver uključujući i čitač otiska prsta, osvijetljen IR senzor ili druge biometrijske senzore.

[4] Za neke značajke nužan je širokopojasni internet (primjenjuju se naknade ISP-a). Značajke Xbox Live dostupne su samo s podržanim igrama u zemljama u kojima je podržan Xbox Live. Ograničeni broj dostupnih igara u 2015. godini koji podržavaju igru među uređajima; dodatne igre stižu. Prijenos na jedan uređaj u isto vrijeme; prijenos s multiplayerom s Xbox One-a zahtijeva domaću mrežnu vezu i Xbox Live Gold članstvo (prodaje se zasebno); Gold je također nužno za multiplayer igre na Xbox One-u. DirectX 12 dostupan je samo na podržanim igrama i grafičkim čipovima. Game DVR dostupan je samo na podržanom hardveru. Verzije igara za Xbox One, računalo/tablet i telefon prodaju se zasebno.

[5] Cortana je dostupna u odabranim tržištima; iskustvo može varirati ovisno o regiji i uređaju.

Kupi Windows 10 Home