Windows 10 aktivacijski ključ za samo 80 kn, a u paketu s Officeom 2019 za 270 kn

Najbrži, najsigurniji i najkorišteniji operativni sustav današnjice, Windows 10 Pro, putem službenih prodajnih kanala stoji oko 1200 kn. Mnogim korisnicima je to jednostavno previše za osobni budžet. Međutim, aktivacijski ključ za Windows 10 možete nabaviti i značajno povoljnije – posjetite internetsku trgovinu GoodOffer24.com i uvjerite se sami. Iako su cijene već sasvim pristojne i niske, mogu biti niže za dodatnih 30%. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste ostvarili popust. Windows 10 Pro koji ćete ovdje pronaći stoji svega 10,77 eura (oko 80 kn). Kupljeni Windows bit će trajno aktiviran i licenciran za jedno računalo (OEM verzija), a moći ćete normalno instalirati sve postojeće i buduće nadogradnje.

Trebali li vam možda i popularni uredski paket Office 2019 Pro Plus? Ako ga odaberete zajedno s Windows 10 pro OS-om, platit ćete sve u kompletu samo 36,39 eura.

U nastavku donosimo najbolje iz ponude na GoodOffer24.com (ne zaboravite iskoristiti promotivni kod HR30):

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Kako kupiti softver (primjer: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili “Buy Now” ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno downloadati željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.