Vivo V15 Pro na Geekbenchu nadmašio Xiaomijev Mi 8 SE

Vivo će krajem ovog mjeseca službeno predstaviti svoj novi mobitel – V15 Pro. Pozivnice su novinarima već odaslane, a na njima stoji naputak da si rezerviraju datum 20. veljače 2019. godine jer tog dana u grad stiže nova „pop“ zvijezda.

Ovo „Pop“ odnosi se na prednju, selfie kameru koja će kako i sama grafika na pozivnici prikazuje biti na izvlačenje, odnosno iskakanje. Time je Vivo uspješno doskočio aktualnim trendovima – uređaj će imati veliki zaslon (6,59“) preko cijele prednje strane, a neće imati ureza niti rupa u zaslonu.

Što se ostatka konfiguracije tiče, očekuju se Snapdragon 675, 6 GB RAM-a, 128 GB interne memorije te poveći broj kamera. Točnije tri kamere sa stražnje (48 MP, 8 MP i 5 MP) te jedna, skočna s prednje (32 MP). Ostale specifikacije bit će poznate nakon predstavljanja uređaja.

Dvije gore navedene stavke je ovih dana potvrdio Geekbench – V15 Pro temeljit će se na Snapdragonu 675 te će imati 6 GB RAM-a. Geekbench je još otkrio i kakve se performanse mogu očekivati od ovog mobitela – više nego dobre.

Naime, Geekbench je u Single-Core testovima Vivo V15 Pro dodijelio 2.382 bodova, a u Multi-Core testovima 6.479 bodova. Iako su ostvareni rezultati dobri već sami po sebi, isti postaju još bolji kada ih se usporedi s rezultatima koje je osvojio Xiaomijev Mi 8 SE, a koji se temelji na moćnijem Snapdragonu 710.

Geekbench je Xiaomijevom mobitelu u istim testovima kakvim je podvrgnut i Vivo V15 Pro dodijelio oko 22% manji broj bodova u Single-Core testovima (1.840) te oko 10% manje bodova u Multi-Core testovima (5.867). Oba uređaja su testirana isti dan, 4. veljače 2019. godine i pod istom inačicom Androida – 9.0 Pie.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.