Uz smještaj u hotelu moguće je dobiti i vlastitog Instagram profesionalca

Gosti hotela Ibis u Švicarskoj očito često dane provode hvatajući savršene kadrove sebe i svojih najbližih, ne bi li prijateljima na Instagramu pokazali kako uživaju – pa pritom sve manje uživaju, a sve se više brinu o kvaliteti fotografija koje postavljaju na društvene mreže. Hotelski je lanac, stoga, odlučio u ponudu uvrstiti dodatnu uslugu. Uz smještaj, naime, moguće je rezervirati i posebnog Instagram profesionalca.

Ovaj će hotelski “Instagramaš” pratiti gosta gdje god to ovaj poželi, snimat će savršene kadrove i postavljati ih na klijentov Instagram, tako da se gost može u potpunosti opustiti i uživati u odmoru bez mobitela u ruci. Za pružanje ove usluge Ibis je angažirao nekoliko Instagram profesionalki i profesionalaca (dakako, influencera) koji se bave objavljivanjem fotki putovanja, prirode, hrane, umjetnosti, mode i slično, pa gosti čak mogu odabrati i stil fotografiranja koji im se najviše sviđa.

[embedded content]

Usluga Relax We Post dostupna je u hotelima lanca Ibis u Zürichu i Ženevi tijekom ograničenog vremena ovog mjeseca, a uz plaćanje redovnog hotelskog smještaja za sada je besplatna.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.