U pripremi bijeli Galaxy Note9?

Početkom kolovoza, točnije 9. kolovoza 2018. godine Samsung je i službeno predstavio ovogodišnji Note – Galaxy Note9. Što je točno novoga devetka donijela u odnosu na osmicu možete provjeriti ovdje.

I dok OnePlus tek sada uvodi ljubičastu boju kućišta u ponudu, Samsung je već odavno ima. No, nije imao bijelu s kojom je OnePlus i započeo svoj put u mobilne vode. To bi se prema Evanu Blassu uskoro moglo promijeniti.

Kako je objavio na svom službenom Twitter profilu Samsung čini se priprema novi model Galaxy Notea9. Novi model se od postojećeg ne bi trebao razlikovati hardverom, već samo po boji kućišta koja će sudeći prema objavljenoj fotografiji biti bijela.

Kada se uzme u obzir kako je Samsung zadnji put flagship bijele boje imao 2105. godine izdavanje bijelog Notea 9 bi mogao biti dobar poslovni potez. Naime, za manje od dva mjeseca stižu nam božićni praznici, vrijeme kada se u svijetu najviše troši novaca na poklone, a bijeli Note9 dobro bi se uklopio u sliku predstojećih blagdana.

Ipak ovu informaciju uzmite s određenom zadrškom jer ni sam Blass nije 100% siguran radi li se o stvarnom modelu ili o samo dobrom Photoshopu.

Odgovori