Two Point Hospital iznenada dobio prvi DLC

Krajem kolovoza ove godine su razvojni tim Two Point Studios i izdavač Sega igračima omogućili da zaigraju spiritualni nastavak na kultni Theme Hospital. Na novoj igri radili su bivši članovi Bullfroga i dali su joj ime Two Point Hospital. Ova simulacija u kojoj vodite svoju bolnicu zadržala je sve šašave elemente koje je Theme Hospital imao i do sada je dobila nekoliko besplatnih nadogradnji.

Razvojni tim nije spominjao DLC-ove i druge dodatke, no to se promijenilo danas. Uz najavu prvog proširenja usput su ga i izdali, tako da ga svi zainteresirani igrači mogu odmah kupiti. Bigfoot je naziv kojeg je tim za DLC odredio, a on donosi tri nove bolnice, tri nove prostorije za liječenje bolesti, kolekciju zimskih ukrasa, 34 nove bolesti od kojih je 9 posebno animirano, nove izazove i mehanike.

Ako se do sada niste upoznali s Two Point Hospitalom radi se o spoju simulacije, strategije i menadžerske igre u kojoj na unaprijed određenim tlocrtima gradite prostorije unutar bolnice, zapošljavate osoblje i liječite pacijente. Staza ima dosta, na svakoj se od vas traži da ispunite različite kriterije kako biste napredovali, a što dalje dođete organizacija postaje sve kompleksnija.

Two Point Hospital: Bigfoot možete nabaviti za PC po promotivnoj cijeni od 8,09 eura do 12. prosinca, a nakon toga će se prodavati po punoj cijeni od 8,99 eura. Za igranje DLC-a morate posjedovati osnovnu igru pa ako želite možete je nabaviti na Steamu ili Humbleu po cijeni od 34,99 eura, odnosno na Fanaticalu za 29,74 eura. Detaljniji opis DLC-a možete pronaći ovdje, a sve druge informacije o igri možete proučiti na službenim stranicama.

[embedded content]

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.