TENAA otkrila dizajn Meizuovog Notea 9

Početkom ovog mjeseca TENAA, kineska regulatorna agencija na svojim je službenim internetskim stranicama izlistala detaljne specifikacije za Meizuov mobitel Note 9. No, izostale su fotografije koje bi nam otkrile za kakav se dizajn Meizu odlučio.

Sada nekih tjedan dana kasnije, TENAA je ranije objavljene podatke upotpunila i s fotografijama na kojima je prikazan Meizuov Note 9 sa svih strana. Dizajn nije nešto revolucionaran, više ziheraški, reklo bi se. Sa stražnje strane Note 9 dosta podsjeća na iPhone X kojemu je znak jabuke zamijenjen sa skenerom otiska prsta. Postojanje fizičkog skenera upućuje na to kako je Meizu (barem kod ovog modela) odustao od mBack tipke.

Da sličnost ne bi bila prevelika, Meizu je pri dnu dodao oveći naziv tvrtke, a ispod kamera jednu bljeskalicu. Kako se vidi na fotografijama prednja i stražnja strana uređaja bit će od stakla dok će se između nalaziti metalni okvir.

Što se specifikacija tiče, o njima smo pisali ovdje, no svejedno ponovit ćemo one najvažnije. Meizu Note 9 temeljit će se na osmojezgrenom SoC-u brzine 2.0 GHz, Androidu 9.0 Pie i imat će 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Shodno trendovima koji nalažu veći broj kamera Meizu Note 9 imat će ih ukupno tri – dvije stražnje od 48 MP i 5 MP te jednu prednju od 20 MP.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.