Što sve uključuje ulaznica za .debug i koliko ih je u prodaji?

Ulaznice za najveću developersku konferenciju dosad održanu u nas, .debug, ovih su dana puštene u prodaju putem sustava Entrio, odnosno web-pagea konferencije. Evo i informacije što će sve sudionici redovne ili studentske ulaznice dobiti…

Osim samog ulaza na .debug, što podrazumijeva, dakako, pristup svim predavanjima (raspoređenima u tri tracka i dva dana) i golemom, 750 m2 velikom “Adventu na .debugu” na kojem će naši partneri pripremiti dvodnevno predbožićno druženje uz blagdanske zalogaje i gutljaje, ulaznica će osigurati sudionicima i preuzimanje nezaobilaznog .debugovog goodie baga, ali i ulaz na veliki Bugov božićni party kojeg pripremamo 12. prosinca navečer te kodove s popustom za ulaznice za najveću developersku konferenciju u Europi, WeAreDevelopers u Berlinu, kao i onu nešto manju istog organizatora, koja se održava u Beču.

Na raspolaganju imamo ograničen broj ulaznica za .debug – njih 600, pa na vrijeme osigurajte svoju…

Cijena redovne ulaznice za .debug je 750 kn (PDV uključen u cijenu), dok je cijena ulaznice za studente i učenike 250 kn (PDV uključen u cijenu). .debug će se održati 12. i 13. prosinca 2019. u zagrebačkom Algebra Labu.