Samsung zaštitio naziv Galaxy Fold

Samsung je na nedavno održanoj konferenciji za developere okupljenima na trenutak pokazao svoj prvi mobitel sa savitljivim zaslonom – Galaxy F. Kako je riječ o uređaju koji je još uvijek u razvoju nije bilo previše riječi o njegovim specifikacijama pa čak ni o možebitnom nazivu.

No, čini se kako je Samsung ipak odabrao naziv za savitljivi Galaxy. Prema izvoru (@91Mobiles) naziv ovog dizajnerski i tehnološki posebnog mobitela mogao bi biti – Galaxy Fold. Naime, upravo je taj naziv Samsung zaštitio 27. studenog 2018. godine, da li za ovaj ili neki drugi mobitel vrijeme će pokazati.

Kako god da se na kraju zvao neće ga biti odveć lako nabaviti. Prema drugom izvoru planirana je proizvodnja od samo milijun primjeraka. Razlog tomu je navodno to što je namijenjen specifičnoj grupi ljudi koja se nalazi u četrdesetim godinama života. Stoga vas ne treba previše čuditi ni poprilično visoka cijena, osnovni model bi trebao imati cijenu od oko 1.350 USD, a TOP model s najviše memorije i podatkovnog prostora bi mogao stajati i do 2.500 USD.

Za mlađe korisnike i one koji se tako osjećaju Samsung je namijenio novu Galaxy S10 liniju koja će prema izvoru stići u količini od deset milijuna primjeraka. Što se cijena tiče, ne očekuju se drastično veće cijene, možda tek malčice veće zbog novih zaslona i općenito novih tehnologija.

Ipak, dok Samsung službeno ne predstavi Galaxy F/Galaxy Fold sve gore nvedeno smatrajte samo glasinama.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.