Samsung Galaxy A90 ponovno u središtu pozornosti

Samsungov vrh ponude što se tiče Galaxy A serije pametnih telefona ove godine trebao bi biti Galaxy A90 (koji bi prema nekim glasinama trebao nositi ime Galaxy A80).

Iz Kine, točnije putem microblogging platforme Weibo stižu nove informacije o ovom telefonu koje spominju 6,7 inčni FHD+ OLED zaslon, još uvijek nenajavljenog nasljednika aktualnog Snapdragon 710 čipa (spominje se čip SMD7150 s dvije snažnije CPU jezgre na 2,2 GHz i šest energetski učinkovitijih CPU jezgri na 1,7 GHz), trostruka kamera (koja uključuje jedan 48-megapikselni senzor, jedan 8-megapikselni senzor i jedan ToF senzor).

Tu je i baterija s kapacitetom od 3700 mAh te brzi 25W punjač kakav je moguće pronaći i uz Samsung Galaxy S10 5G model koji se pojavio u Južnoj Koreji.

Među neprovjerenim glasinama o ovom telefonu valja spomenuti zamjenu klasičnog prednjeg zvučnika s tehnologijom koja omogućuje prijenos zvuka putem zaslona te trostruka kamera koja će koristiti slider mehanizam ili pak određeni rotacijski mehanizam (dakle služit će i kao selfie i kao stražnja kamera).

Prema drugim glasinama, službeno predstavljanje ovog telefona zakazano je već za 10. travnja ove godine.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.