Samsung će Galaxy S10 predstaviti 20. veljače

Samsung bi uskoro trebao predstaviti čak tri mobitela iz linije Galaxy S10 (S10, S10 Lite i S10+). O njima se putem raznih leakova do sada doznalo već mnogo toga, a glavna karakteristika koja će ih nakon nekoliko generacija “S” linije Galaxyja dijeliti od prethodnika tiče se fizičkog izgleda. Napokon će Samsungov Infinity zaslon od ruba do ruba zaista to i biti, “čelo” i “brada” uređaja bit će značajno tanji, a prednja će kamera kroz zaslon gledati kroz “špijunku” – tj. kroz okrugli otvor u takozvanom Infinity-O zaslonu.

Iako je Samsung možda nešto i sakrio od javnosti pa to nije još procurilo u medije, svi su gotovo sigurni kako znaju kakvi će novi Galaxyji S10 biti. Jedino što do sada nismo znali jest – datum kada će ih korejska kompanija i službeno predstaviti. A u četvrtak smo doznali i to.

Samsung je na svojim službenim računima na društvenim mrežama objavio kratki najavni video na kojem se ističe tek broj 10 ispisan na dva zaslona mobitela. Na ovoj najavi vidi se i datum 20. veljače, za kada je zakazan događaj za medije Unpacked. Na ovom bi eventu, koji će biti održan u San Franciscu, svijet napokon trebao vidjeti što je Samsung spremio za 2019. godinu kad je riječ o njihovoj najpopularnijoj liniji mobitela.

Događaj će biti moguće pratiti i uživo putem Samsungovih stranica. 

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.