Promjene u Upravi Combisa, Išek podnio ostavku

Danas je Combis, jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija, objavila da je napušta predsjednik Uprave Hrvoje Išek. Podnio je ostavku na svoju funkciju i najavio kako će svoju poslovnu karijeru nastaviti izvan Combisa već od sljedećeg mjeseca.

Od 1. studenog 2019., do imenovanja novog Predsjednika Uprave, Combis će voditi Mladen Gregović, član Uprave za operacije koji je više od deset godina bio izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa postaje 2016. godine.

Damir Horvat, trenutačno regionalni direktor prodaje, od 1. studenog 2019., preuzima poslove glavnog direktora za poslovanje.

Hrvoje Išek je dužnost predsjednika Uprave Combisa obavljao od 1. travnja 2016., kada je to mjesto preuzeo od Ivana Gabrića, danas direktora u A1 sekora za poslovne korisnike. Prije toga Išek je proveo 16 godina u Hrvatskom Telekomu na raznim menadžerskim pozicijama. Na funkciju člana Uprave, a zatim i predsjednika Uprave Combisa došao je iz Hrvatskog Telekoma s pozicije direktora Sektora korporativne prodaje.

„Hrvoje je tijekom svoje karijere u Hrvatskom Telekomu i Combisu dao izuzetan doprinos razvoju obje kompanije te postizanju strateških i poslovnih ciljeva. Uvjeren sam da će svojim iskustvom i stručnošću razvijati svoju karijeru i nadalje uspješno”, izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Combisa Saša Kramar.