Predstavljen novi vizualni identitet Combisa

“Redizajnirali smo vizualni identitet u sklopu novopokrenute transformacijske inicijative čiji je naglasak na visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike. Budućnost IT branše obojana je još bržim promjenama zbog čega smo fokusirani na razvoj i edukaciju naših ekspertnih timova te na kreiranje inovativnih produkata za regionalno te svjetsko tržište”, rekao je ovim povodom Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.

Hrvoje Išek
Hrvoje Išek

Novi vizualni identitet Combisa je fleksibilan i s njim je gotovo sve moguće. Za razliku od identiteta koji se baziraju na logotipu, fleksibilan vizualni identitet je stvoren od pravila koja se mogu mijenjati, sve kako bi se prilagodili različitim formatima i potrebama. Tako je moguće mijenjati način ispisivanja slova, slogana, kao i posebnih znakova. Nove boje COMBISa su žuta, zelena i crveno/ljubičasta, koje zajedno najbolje odražavaju snagu velike moderne kompanije te su istodobno privlačne mlađim tech generacijama.

[embedded content]

Osmišljen je i novi slogan kompanije “We create together”, odnosno “Kreiramo zajedno” koji daje naglasak partnerskom pristupu Combisa prema korisnicima. “Sve snažnije uvodimo korisnike u nove trendove, konzultiramo ih i prvi smo izbor za digitalnu transformaciju korisnika. Ili jednostavnije rečeno – kreiramo zajedno, zbog čega smo upravo te riječi uvrstili i u novi slogan”, zaključio je Išek.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.