Podijelite Instagram Stories sadržaj s uskim krugom prijatelja

Instagram je dodao novu opciju koja će korisnicima omogućiti da svoj Intagram Stories sadržaj ubuduće podijele samo s određenim korisnicima, odnosno s odabranim uskim krugom prijatelja.

Prije uvođenja opcije bile su dostupna dva načina dijeljenja Stories sadržaja, ukoliko je profil korisnika javan svaki korisnik Instagrama mogao je vidjeti taj sadržaj. Ukoliko je profil korisnika privatan Stories sadržaj su mogli vidjeti svi pratitelji profila, a dijeljenje Stories sadržaja sa specifičnom i odabranom skupinom korisnika sve do sada nije bilo moguće.

Nova opcija se ostvaruje putem Close Friends liste, koja će korisnicima omogućiti da odaberu manju grupu korisnicima s kojima će moći podijeliti neki sadržaj koji na primjer nije za širu publiku. Kada budu dijelili Stories sadržaj korisnici će moći putem izbornika izabrati žele li taj sadržaj podijeliti sa svim korisnicima ili samo s korisnicima s Close Friends liste.

Ako je sadržaj objavljen samo korisnicima s Close Friends liste bit će vidljiv samo njima, a neće biti moguće zatražiti naknadni pristup sadržaju ili dodavanje na listu (dakle sastavljanje liste ovisi samo o vlasniku profila koji objavljuje sadržaj).

Korisnici koji su dodani na Close Friends listu bit će označeni sa zelenim prstenom oko njihove profilne fotografije na Instagram Stories statusnoj traci.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.