OnePlus 6T i u Thunder Purple izdanju

Krajem prošlog mjeseca OnePlus je predstavio svoj najnoviji flagship kojim će pokušati konkurirati na tržištu idućih šest mjeseci. Naravno, riječ je o OnePlus 6T modelu o kojem smo vas detaljno izvijestili ovdje.

No ponovimo najbitnije stavke koje ga čine boljim uređajem od njegovog prethodnika – veći 6,41-inčni AMOLED zaslon s manjim notchom i boljom zaštitom od oštećenja (Gorilla Glass 6), skener otiska prsta u zaslonu, veći podatkovni prostor (256 GB) te baterija većeg kapaciteta (3.700 mAh).

Kako ne biste stekli krivi dojam kako je OnePlus s novim modelom samo nadodavao nove tehnologije morat ćemo napomenuti kako je istovremeno i oduzimao staru – 3,5-milimetarskog porta više nema, umjesto njega u pakiranju se isporučuje adapter koji omogućava spajanje starih slušalica na novi USB-C port.

Originalno, OnePlus 6T je stigao u samo dvije boje – Midnight Black i Mirror Black, a naknadno je predstavljena i treća – Thunder Purple. Kako joj sam naziv govori radi se o ljubičastoj boji kućišta. Kućište nije u potpunosti ljubičasto već iz crne polako ide prema ljubičastoj.

Budući da se OnePlus 6T u Kini prodaje bez Googleovih servisa i cijena mu je niža nego na ostalim – pa tako Thunder Purple model u Kini stoji oko 460 eura. Za sada je ovaj model ekskluziva za kinesko tržište, ali postoji mogućnost kako će biti ponuđen i na drugim tržištima.

Odgovori