Office 2019 za 30,29 eura, a Windows 10 za manje od 9 eura

Microsoft je još u siječnju 2020. prekinuo sa službenom podrškom i zakrpama za svoj operativni sustav Windows 7, stoga je krajnje vrijeme da svoje računalo nadogradite na Windows 10. Svi znamo kako su visoke cijene Microsoftovih operativnih sustava i office paketa u službenim kanalima prodaje, no možete proći u puno povoljnije.

Želite li nadograditi računalo na Windows 10 Pro, nema problema. To možete učiniti tek za 8,92 eura u internetskoj trgovini MMORC.com. Windows koji ćete ovim kanalom kupiti trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. Već sam po sebi je višestruko povoljniji od licence kupljene redovnim kanalima prodaje, a ta već niska cijena može biti još i niža. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BHT36 kako biste ostvarili popust od 36% na osnovnu cijenu.

Kod BHT36 osigurava popust od 36% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 36% popusta koristeći promo kod BHT36.

Kod BHT54 osigurava popust od 54% na sljedeće proizvode:

Kod BHT57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na “Place Order” započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete načinplaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite – kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.