Netflix model pretplate za poslovna rješenja

Iza svake uspješne tvrtke stoje izvrsna poslovna rješenja. Voditi tvrtku nije jednostavno, svakodnevno nailazimo na niz prepreka i problema. Birokracija, propisi, razne regulative, pronalazak kvalitetnih zaposlenika i kvalitetnih poslovnih rješenja, zaštita poslovanja od niza sigurnosnih prijetnji (virusi, Ransomware), sve to su samo dio svakodnevnih briga današnjih tvrtki.

Na tržištu postoji niz različitih poslovnih rješenja koja nam pomažu riješiti navedene probleme, no to katkad može biti vrlo skupo. Želite li implementirati najsuvremeniju zaštitu od Ransomwarea ili rješenja koja će Vam pomoći u provođenju BYOD (Bring your own device) politike ili jednostavno trebate rješenja koja će Vam pomoći u postizanju sukladnosti s GDPR, PCI DSS ili bilo kojom drugom regulativom, potrebno je kupiti niz različitih rješenja koja nisu niti jednostavna niti jeftina.

GFI program

Ako ste mala tvrtka ili ste tek pokrenuli svoje poslovanje vjerojatno ćete napraviti procjenu rizika i uzeti samo najnužnija rješenja kako bi smanjili Vaše troškove. Sada to više nije potrebno.

Tvrtka GFI Software , poznata po softverskim rješenjima namijenjenim srednjim i malim poduzećima odlučila je u potpunosti promijeniti način licenciranja poslovnih softvera. Radi se o inovativnom modelu licenciranja koji Vam omogućava da se umjesto kupovine pojedinačnih rješenja pretplatite na cjelokupan portfolio poslovnih rješenja.

GFI unl

Radi se o GFI Unlimited programu. U svojoj suštini GFI Unlimited je nešto poput Netflixa, ali za poslovna rješenja. Umjesto da kupujete svako rješenje zasebno možete se pretplatiti na GFI Unlimited program i otključati pristup svim rješenjima iz GFI Unlimited programa.

Bez obzira trebate li VoIP sustav, vatrozid, Email klijent ili nešto treće, GFI Unlimited omogućava pristup svim navedenim rješenjima i neograničenom broju instalacija. Koristite što trebate i koliko. GFI Unlimited se je podijeljen na komunikacijska i sigurnosna rješenja.

GFI software hrvatska

Pod komunikacijskim rješenjima možete pronaći FoIP, VoIP i Email rješenja koja su osnova poslovne komunikacije a pod sigurnosnim rješenjima sve potrebno da se zaštitite od najmodernijih sigurnosni prijetnji poput Ransomwarea ili rješenja potrebnih da postignete sukladnost sa sigurnosnim regulativama.

Ovakav način licenciranja omogućava tvrtkama određenu fleksibilnost. S pretplatom na GFI Unlimited ne trebate više brinuti o budžetu i neočekivanim troškovima. Kada se pojavi potreba za određenim rješenjem jednostavno posegnete u knjižnicu softverskih rješenja i uzmete što Vam je potrebno. Bez ikakvih dodatnih troškova. Više o GFI Unlimited programu možete doznati ovdje.

GFI Software, Aurea SMB Solutions, razvija pametno oblikovana IT rješenja za mala poduzeća i tvrtke srednje veličine (SMB). Rješenja tvrtke GFI Software omogućavaju IT administratorima da lako i učinkovito otkriju, upravljaju i osiguraju svoje poslovne sustave, mreže, aplikacije i komunikaciju, gdje god se oni nalazili. GFI tvrtka je dobila niz nagrada i priznanja za svoja poslovna rješenja, a ujedno je i dugogodišnji Microsoft® Gold ISV Partner.

Za dodatne informacije posjetite GFI Unlimited program.

Piše: S.V.

Odgovori