Nabavite prave alate za rad od kuće – Office 2019 za samo 29,50 eura

Pandemija virusa COVID-19 preplavila je čitavu Europu, ali i ostatak svijeta. U Europi se zaraza pojavila krajem siječnja, a veliko iznenađenje u cijeloj priči je da prvozaraženi nije imao nikakve simptome. Od tog dana pa nadalje, sve veći dio društva je u izolaciji. Gospodarstva su se praktički zaustavila, a zaposlenici su primorani svoj posao obavljati od kuće.

Veliki izazov je kako od kuće posao obavljati jednako kvalitetno kao i iz ureda. Prvo, pridržavajte se redovnog rasporeda rada i odmora. Drugo, kod kuće postavite zasebno radno područje i sebi nabavite udobne stolove i stolice. Što je još važnije, toplo se preporučuje neometani operativni sustav. Međutim, mnogi na osobnim računalima nemaju potreban softver ili pak najnoviji operativni sustav.

Microsoft Office 2019 za 29,50 eura, a Office 2016 za 19,79 eura

Prednosti koje pruža Microsoft Office 2019 pri radu iz ureda ili od kuće ne završavaju snnjegovom instalacijom. Microsoft Office 2019 sadrži vrlo korisne značajke koje će vaš rad učiniti jednostavnim i visoko učinkovitim. Računalo možete nadograditi ovim sustavom po izvrsnoj cijeni od samo 29,50 eura uz korištenje promotivnog koda KWS50 koji će vam garantirati 50% popusta na istaknutu cijenu.

Office 2016 Pro Plus je svima potpuno poznat i trenutačno najpopularniji office paket na svijetu. Njega možete kupiti uz 40% popusta koristeći promotivni kod KWS40 – krajnja cijena će iznositi samo 19,79 eura.

Windows 10 za samo 8,67 eura

Prijava na računalo s instaliranim Windows 10 operativnim sustavom uz pomoć osobnog Microsoft Accounta automatski će povući vaš osobne postavke i informacije s drugog računala na kojem koristite isti sustav. Sinkronizirat će se i osobni podaci smješteni u cloudu – koristeći kombinaciju Microsoft OneDrive i Box softvera, nema potrebe niti za transferom datoteka.

Nije prekasno za učiniti nadogradnju. Kako bi pomogao ljudima koji rade tijekom pandemije virusa COVID-19, Keysworlds nudi 38% popusta na Windows 10. Koristeći promotivni kod KWS38, možete kupiti Windows 10 po cijeni od samo 8,67 eura.

U nastavku pogledajte ostale cijene…

Softver koji možete kupiti uz 50% popusta koristeći promo kod KWS50

Softver koji možete kupiti uz 40% popusta koristeći promo kod KWS40

Softver koji možete kupiti uz 38% popusta koristeći promo kod KWS38

 

Jednostavna kupnja i plaćanje

Keysworlds nudi izvrsnu uslugu i automatizirani proces kupnje kako bi osigurao efikasnost uz jamstvo 100% zadovoljstva korisnika. Nakon kupnje, u roku od nekoliko minuta kupljeni aktivacijski ključ bit će vam automatski isporučen na e-mail. Također, nude i jednostavnost plaćanja podržavajući različite metode plaćanja – PayPal, Internet Banking, te kreditne ili debitne kartice. Tu je i 24/7 korisnička podrška (service@keysworlds.com) koja će osigurati potrebnu asistenciju kad god vam je potrebno.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.