Ljetna akcija: Windows 10 Pro za 8,78 eura, Office 2019 za 29,63 eura

Internetska trgovina softverskim ativacijskim ključevima MMORC.com ima posebnu ljetnu ponudu. Softver koji ćete pronaći u njihovoj ponudi već ima značajno niže cijene od službenih prodajnih kanala, a uz promotivne kodove te cijene mogu biti još niže. Pa tako primjerice Windows 10 Pro možete kupiti za samo 8,78 eura uz promotivni kod BGA37 koji će vam osigurati 37% popusta. Isti kod vrijedi i za Office 2016 Pro te za bundle koji uključuje Office 2016 i Windows 10.

Čak 55% popusta možete ostvariti pri kupnji Office 2019 uredskog paketa, ili bundlea koji uključuje Office 2019 i Windows 10. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BGA55.

Također, valja spomenuti i super ponudu antivirusnog softvera koji također možete nabaviti uz 37% popusta koristeći promotivni kod BGA37. U nastavku pogledajjte više iz ponude.

55% popusta na Office 2019 i paket s Windows 10 (promo kod BGA55)

37% popusta na Windows 10, Office 2016 i paket s Windows 10 (promo kod BGA37)

 

Zaštitite se uz vrhunski antivirusni softver (promo kod BGA37)

Antivirusni softver također nabavite uz 37% popusta koristeći promo kod BGA37.

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na “Place Order” započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.