LG u Gram liniju dodaje konvertibilne i 17″ modele

Prema dostupnim informacijama LG za početak iduće, 2019. godine sprema nove prijenosnike iz linije Gram. Iako detaljnih informacija o specifikacijama još uvijek nema, izvori su uspjeli doći do par fotografija koje otkrivaju što može očekivati izvana od novih modela.

Za početak, LG će uvesti konvertibilni model koji će se zahvaljujući šarkama od 360 stupnjeva moći koristi kao prijenosno računalo, ali i kao tablet ili prezentacijski uređaj. Konvertibilni Gram imat će 14-inčni zaslon i podršku za digitalnu olovku.

Kao što je vidljivo na fotografiji od portova prisutni su USB Type-A (2x), USB Type-C (1x) i HDMI (1x) portovi. LG nije zaboravio ni na 3,5-milimetarski audio port kako ni na čitač memorijskih kartica (microSD). Nažalost, USB Type-C port neće se moći koristiti za punjenje baterije uređaja pa je tu i dodatni port za napajanje.

15,6-inčni LG Gram, na otvornoj fotografiji nalazi se 17-inčni model
15,6-inčni LG Gram, na otvornoj fotografiji nalazi se 17-inčni model

LG će unutar Gram linije po prvi put uvesti i veći, 17-inčni model te noviji 15,6-inčni model. Podsjetimo, LG trenutno unutar linije Gram nudi 13,3, 14, i 15,6-inčne prijenosnike. O novim 15,6 i 17-inčnim modelima osim dvije fotografije nema poznatih ostalih podataka u ovom trenutku.

Novi modeli će prema izvoru najvjerojatnije biti predstavljeni tijekom CES 2019 sajma koji se tradicionalno održava svake godine u siječnju.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.