Ivacy Vpn


Internet bez ograničenja!

Ivacy VPN sa više od 1000 servera i preko 100 lokacija Vam omogućava pristup geo ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu bez ikakvih ograničenja. Neograničen internet promet bez obzira na download,upload ili stream.

Uz neograničen internet promet Ivacy serveri su takođe posebno optimizirani kako bi Vam pružili najbolju brzinu za dijeljenje datoteka putem Torrenta – P2P zajedno uz potpunu anonimnost, sigurnost i privatnost.

Uz 256-bitno šifriranje Ivacy VPN čuva sve vaše veze skrivene daleko od znatiželjnih očiju.

Sa samo jednim Ivacy VPN računom možete Istovremeno koristiti 5 uređaja.

Birajte između OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, Stealth i IKEv sigurnosnih protokola koji odgovaraju vašem potrebama.

Pored do sada navedenih opcija imate i neograničenu brzinu nakon što budete povezani s bilo kojim Ivacy VPN serverom.

Ivacy VPN Vam takođe nudi i opciju “Internet Kill Switch” značajka koja odmah prekida sa radom sve Vaše online aktivnosti ako dođe do prekida sa VPN serverom.

Otkrijte pravu internetsku slobodu s Ivacy VPN!

Sigurna VPN mreža Ivacy vas čini anonimnim tj maskiranjem vaše IP adrese i dajući Vam krajnju privatnost i slobodu interneta.

Kao i većina korisnika interneta vrlo rado se koristi javni Wi-Fi! Međutim isto tako je već poznato da smo na javnim Wi-Fi mjestima najranjiviji, ali s Ivacy VPN svaka je mreža sigurna mreža.

Ivacy nudi siguran DNS dodatak koji vam omogućuje usmjeravanje vaših zahtjeva preko Ivacy DNS poslužitelja kako bi se spriječilo curenje DNS-a.

Ivacy VPN vjeruje u potpunu privatnost korisnika što bi značilo da ni u jednom trenutku neće biti zapisana ili sačuvana Vaša aktivnost na internetu.


Preuzmite Ivacy VPN – jedno rješenje za više uređaja

Ivacy je kompatibilan sa svim vodećim platformama i OS-om, tako da zaista nije važno koji smartphone, tablet ili neki drugi uređaj koristite.
Jednostavno instalirajte namjenski Ivacy aplikaciju i dobijte najbolju on-line zaštitu za svoje podatke i privatnost.

Kupite Ivacy VPN

Ivacy za Android

I to nije sve! 

Podržavamo i druge uređaje kao što su Linux,Blackberry,Smart TV,Wi-Fi Routere,proširenje za Firefox itd…

Kupite VPN s najnaprednijim sigurnosnim značajkama

Odaberite najbolji paket kako biste zaštitili svoju online privatnost bez skrivenih odredbi i uvjeta. Kad je riječ o paketima i cijenama Ivacy VPN ima rješenje za sve i svakoga! 

Više o paketima saznajte ovdje!

Kao najbolju ponudu Ivacy VPN Vam nudi paket koji će Vas štititi dugih 5 godina!!!

Više informacija saznajte ovdje!

Napomena.

Svi kupci koji kupe Ivacy VPN imaju pravo na povrat sredstava u roku od 7 dana (mjesečni paket) kao i pravo na povrat sredstava u roku od 30 dana (godišnji paket).