iPhonei za 2019. godinu možda s različitim veličinama notcha i USB Type-C priključkom

Na Internetu, točnije na internetskoj stranici Droid Shout dostupne su još jedne u nizu glasina što se tiče iPhonea koje bi tvrtka iz Cupertina trebala predstaviti ove godine.

Sva tri aktualna modela iPhonea, dakle iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR dobit će svoga nasljednika.

Prema Appleovom planu iPhone XR bi trebao imati nešto veći notch u odnosu na iPhone XS modele, no navodno postoje i prototipovi koji eksperimentiraju s različitim veličinama notcha pa nije jasno koja bi od tih verzija trebala biti službeno predstavljena ove jeseni.

Nešto značajnija je informacija kako u Appleu navodno razmišljaju u prelasku s njihova Lightning priključka na klasični USB Type-C priključak. I tu se ponavlja prije spomenuta situacija, postoje prototipovi koji sadrže Lightning priključak, kao što postoje i prototipovi koji sadrže USB Type-C priključak.

Nasljednik aktualnog iPhone XS Maxa imat će trostruku stražnju kameru, a iPhone XR dvostruku stražnju kameru te inačicu zelene boje.

Cijene iPhonea za 2019. godine ne bi se trebale previše mijenjati u odnosu na cijene aktualnih modela koji su predstavljeni na jesen 2018. godine.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.