Google Sargo (Pixel 4) na Geekbenchu

Geekbench je u svoju bazu dodao još jedan mobitel. Ovog puta je riječ o mobitelu tvrtke Google koji nosi kodni naziv Sargo i koji bi se na tržištu trebao pojaviti kao Pixel 4.

E sad, čini se kako će ovo biti neka Lite inačica ovogodišnjih Pixela. Geekbench je detektirao kako Pixel 4 ima samo 2 GB RAM-a. Također zabilježeno je i kako se uređaj temelji na neimenovanom SoC-u sa osam jezgri čija brzina iznosi 1,80 GHz.

Da je riječ o mobitelu koji će biti dio ovogodišnje Pixel ponude potvrđuje i inačica Android platforme na kojoj se temelji. Naime, Pixel 4 pokreće Android 10 koji je još uvijek u razvoju i koji će biti predstavljen zajedno s Googleovim ovogodišnjim flagship i Lite mobitelima.

Slabašna konfiguracija učinila je svoje i rezultati Single i Multi Core testova nisu bajni. Naime, dotični uređaj je u Single-Core testovima osvojio tek 744 boda, a u Multi-Core testovima 3.201 bod.

No, čini se kako će Pixel 4 ipak imati pokojeg asa u rukavu. Prema navodima internetske stranice XDA Developers, stiže bolja podrška za Dual-SIM. Pixel 4 bi trebao dobiti podršku za dual standby mode koji bi omogućio da se u stanju pripravnosti mogu primati pozivi sa standardne SIM kartice, ali i sa eSIM kartice, što trenutno nije slučaj s aktualnim Pixelima iz 2018. godine.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.