Eizo FlexScan EV2457 monitor s minimalnim rubovima

EIZO je predstavio novog člana obitelji FlexScan. Riječ je o monitoru naziva FlexScan EV2457 koji kako mu sam naziv otkriva ima dijagonalu od 24 inča.

Točnije, dijagonala zaslona je ipak nešto veća – 24,1 inč. Ovaj monitor se odlikuje IPS panelom razlučivosti od 1.920 x 1.200 točaka. Nadalje, valja spomenuti vidljive kutove od 178 stupnjeva (horizontalno i vertikalno), kontrast od 1.000:1, te osvjetljenje od 350 nita i brzinu odziva od 5 ms (GtG).

Kao što možete vidjeti na priloženim fotografijama rubovi oko zaslona su vrlo tanki što će posebno znati cijeniti korisnici koji u svakodnevnom radu moraju koristiti više monitora. Kad već spominjemo veći broj monitora spomenimo i jednu zgodnu značajku Daisy Chain, odnosno mogućnost povezivanja više monitora u takozvani lanac. Time, na kraju imate samo jedan kabel koji trebate priključiti na svoje prijenosno ili desktop računalo što smanjuje količinu kabela, a time i nered na ili iza stola.

[embedded content]

Monitor ima po jedan DisplayPort (1.3), HDMI (1.4) i DVI-D (1.4) port. U slučaju da želite koristi Daisy Chain značajku, monitore ćete morati spojiti preko DisplayPort portova. EIZO je dodao i USB 3.1 hub s jednim Type-B i četiri Type-A porta.

Kako vam rad ne bi bio odveć monoton EIZO je dodao i stereo zvučnike (1 W) ili ako više volite raditi u gluho doba noći – 3,5-milimetarske audio portove (In/Out) kako bi ostali ukućani ili radne kolege bili pošteđeni zvukova iz vašeg računala.

FlexScan EV2457 ima mogućnost prilagođavanja položaja u svim smjerovima kao i mogućnost instalacije na zid (VESA 100 x 100 mm). Detaljne specifikacije nalaze se na službenim stranicama proizvođača. U prodaju stiže tijekom ovog mjeseca po za sada nepoznatoj cijeni.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.