Edukativna platforma openSAP dosegnula broj od tri milijuna upisanih polaznika

SAP je objavio kako je samo u ovoj godini openSAP tečajevima pristupilo više od 700 tisuća novih polaznika, što je do sada najveći broj od pokretanja platforme.

Približno trećina onih koji su se prijavili tijekom 2018. godine odabrali su neku od edukacija o najnovijim inovacijama koje se koriste u poslovanju inteligentnih tvrtki. Riječ je o poduci u radu s rješenjima kao što su SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Platform, SAP C/4HANA, SAP HANA Data Management Suite i SAP Leonardo.

Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, tijekom 2018. godine, platforma openSAP je dosegnula broj od 658 registriranih korisnika iz Hrvatske koji su do danas upisali sveukupno 2730 tečajeva.

Također, do kraja ove i početkom iduće godine, na platformi openSAP bit će besplatno dostupno nekoliko novih poslovnih tečajeva:

  • SAP Leonardo Machine Learning Foundation – An Introduction (od 25. rujna do 5. prosinca 2018): Uvodni tečaj u strojno učenje s primjenama te tehnologije u svakodnevnom poslovanju, na platformi SAP Leonardo.
  • Intelligent ERP with SAP S/4HANA Cloud (7. studeni – 6. prosinac 2018): Oni koji će pohađati ovaj tečaj naučit će kako se platforma SAP S/4HANA Cloud može iskoristiti za rad s tehnologijama kao što su strojno učenje, prognostička analiza i interakcija među strojevima prirodnim jezikom, kroz primjenu aplikacije SAP CoPilot Web.
  • Create and Deliver Cloud-Native SAP S/4HANA Extensions (14.studeni – 20. prosinac, 2018): Tečaj tijekom kojeg se u potpunosti svladava izrada, testiranje i isporuka visoko-kvalitetnih ekstenzija za rješenje SAP S/4HANA.
  • Integration – The Key to the Intelligent Enterprise (19. studeni – 18. prosinac 2018): Edukacija koja nudi cjelovit pregled SAP-ovih integracijskih opcija – raznih rješenja za povezivanje podataka u poslovanju jedne tvrtke. 
  • Freedom of Data with SAP Data Hub (15. siječanj – 6.ožujak 2019): Ovaj tečaj namijenjen je programerima aplikacija, modelarima baza podataka, informacijskim inženjerima, podatkovnim znanstvenicima i analitičarima specijaliziranima za tehnološke tvrtke. Tečaj donosi pregled mogućnosti rješenja Data Hub.
  • Reimagine Customer Experience with SAP C/4HANA (bit će dostupan početkom 2019): Tečaj koji korisnike podučava gradnji dugoročne konkurentnosti i metodama održavanja trajne odanosti tržišnoj marki – uz pomoć alata koje nudi rješenje SAP C/4HANA.

Cjelovit popis besplatno dostupnih tečajeva na platformi open SAP može se pronaći ovdje: open.sap.com/courses.

openSAP u Hrvatskoj
openSAP u Hrvatskoj
Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.