Early-bird prijave traju još kratko – osvojite putovanje u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2021

Nakon velikog uspjeha prijašnjih šest Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Iron Bull, Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio ove godine upriličiti sedmo izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2020 tako će se održati 30. rujna 2020. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2021, besplatne vožnje Uberom tijekom boravka u SAD-u te nešto još vrijednije – izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Early-bird prijave koje podrazumijevaju potpuno besplatno sudjelovanje u natjecanju traju još kratko, do 15. srpnja, pa požurite s prijavom svojeg tima!

Najuspješniji tehnološki startupi na svijetu uspjeli su za vrijeme krize – prepoznali su trenutak i iskoristili priliku! Budite među prvima koji će – jednom kada se sve otključa – otputovati u **Las Vegas** i na najvećoj svjetskoj tehnološkoj pozornici, **CES-u 2021**, predstaviti svoju tehnološku ideju! Early bird prijave za Idea Knockout 2020 primamo **još samo sedam dana**, ostala su nam još samo četiri upražjnena natjecateljska mjesta – požurite, prepoznajte trenutak i iskoristite priliku na adresi **www.ideaknockout.com**! 🥊🇺🇸🥊🇺🇸🥊 **Idea Knockout 2020** održat će se **30. rujna** u prostoru HUB385 u Zagrebu, uz besplatan ulaz, besplatno pivo i kavu za svih i – već sedmu godinu – besplatno cjelodnevno druženje s najpametnijim mladim ljudima iz cijele regije! #ideaknockout #vivalasvegas #ces2021 #hrvatskitelekom #bug

Posted by Dragan Petric on Tuesday, July 7, 2020

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2020 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2021.

Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2020 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2021.

Idea Knockout 2020 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i HUB385, Uber, i Algebra.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 30. rujna 2020. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2021 održat će se od 6. do 9. siječnja 2021. u Las Vegasu u SAD-u. Ukoliko CES 2021 bude odgođen zbog epidemioloških okolnosti, pobjednici će, dakako, svoj nastup imati prvom prilikom kada se CES ipak održi. Kratki video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte u nastavku:

[embedded content]

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2021 i postanite globalna poduzetnička zvijezda!