Crowdfunding akademija u Slavonskom Brodu

Crowdfunding akademija u Slavonskom Brodu održat će dvodnevnu edukaciju tijekom koje će poduzetnike s područja Grada i okolice educirati kako ojačati vlastite kompetencije u osiguravanju izvora financiranja te kako ujedno ostvariti i veću vidljivost u javnosti. Crowdfunding akademija je prvi integrirani program edukacije o crowdfundingu na području JI Europe.

Edukacije o crowdfundingu u sklopu programa do sada je završilo više od 500 polaznika iz 15 zemalja. Radi se o intenzivnom treningu o pripremi i provođenju crowdfunding kampanja za pokretanje ili proširenje poslovanja, lansiranje novih proizvoda ili izlazak na nova tržišta. Akademija je financirana u sklopu projekta “TURN – enTrepreneURship iN Slavonski Brod” financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Edukacija će se održati 7. veljače 2019. godine s početkom u 9.45 sati.

Cilj Crowdfunding Akademije je provesti timove/sudionike kroz sve stadije pripreme i planiranja kampanje. Radionica će uključivati analizu procesa pripreme i provođenja crowdfunding kampanje na teorijskoj i praktičnoj razini, a bit će usmerena na ostvarivanje boljeg razumijevanja motivacije podržvatelja crowdfunding kampanja te kreiranju strategije i specifičnog promotivnog sadržaja crowdfunding kampanje, koji je jedan od najvažnijih aspekata njene uspješnosti.

Uz određena predavanja bit će održane i radionice na kojima će sudionici moći i primijeniti stečena znanja. Više o Crowdfunding akademiji možete saznati ovdje.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.