BFS 2019: Seks i nagrade za kraj

Za one koji su ostali do kraja programa u velikoj dvorani Kina Europa uslijedila je poslastica – predavanje “Cyber seks, biseksualnost, netipičan seks, otvorene veze i seksualni roboti”, koje je održala Marina Krleža, urednica Seksoteke. Marina Krleža po struci je profesorica hrvatskog jezika koja se okrenula pisanju i internetskom marketingu, pa je tako napisala knjigu Žena robot i osnovala projekt Seksoteka koji se bavi seksualnom edukacijom.

Riječi je bilo o cyber seksu, i njegovim vrstama. Možda niste znali, ali u ovu kategoriju spadaju i slanje tekstualnih poruka, slika ili videa u svrhe spolnog zadovoljavanja, kao i govorni pozivi, video pozivi, te sve kombinacije navedenih oblika komunikacije koji se obavljaju putem Interneta.

Osim cyber seksa u našem društvu i dalje postoje ostala seksualna ponašanja koja se smatraju tabuom – primjerice biseksualnost, otvorene veze, analni seks i slično – a sve češće u tom se kontekstu spominju i seksualni roboti. Njih postoji veći broj vrsta i oblika, od najobičnijih “pomagala” pa sve do silikonskih lutki i robota opremljenih umjetnom inteligencijom koji imaju zadatak u potpunosti zamijeniti ljubavnike.

Na kraju ovogodišnjeg BFS-a dodijeljene su i preostale nagrade posjetiteljima, pa je red da objavimo i fotke dobitnika:

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.