Besplatni webinar o blockchainu

Znate li što je Blockchain? Uvijek vas je zanimalo što je to, ali niste istraživali? Poznato je da je blockchain tehnologija osnova za kriptovalute, međutim znate li da se blockchain tehnologija tj. njen princip, počinje uspješno koristiti i u drugim sektorima, nevezanim za kriptovalute? To su sektori poput turizma, energetike, državne administracije, zdravstva, poljoprivrede, auto industrije, intelektualnog vlasništva itd.

Zagovornici Blockchain-a vjeruju da bi ova tehnologija mogla daleko nadmašiti same kriptovalute u smislu ukupnog utjecaja, te da se pravi potencijal Blockchain-a tek očekuje. Mnogi, koji je već koriste, potvrđuju da su integracijom ove tehnologije u svoje sustave značajno povećali kvalitetu i sigurnost svoga poslovanja. Pretpostavlja se da će u budućnosti mnoga poduzeća izgubiti konkurentsku prednost ako ne integriraju Blockchain tehnologiju. Želite li više saznati o ovoj temi? Želite li i vi biti među prvima u vašem sektoru koji ju koriste? 

Ako ste barem jednom odgovorili s “da” onda je ovaj besplatni Webinar namijenjen vama, poručuju njegovi organizatori.

Prednosti blockchain tehnologije

Webinar koji organizira Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj na temu Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima, održat će se u utorak 21. srpnja u 14 sati. Na Webinaru će govoriti predstavnici blockchain udruga iz Hrvatske, Europe i SAD-a. Predstavit će se i dvije američke tvrtke koje već dugo vremena uspješno razvijaju svoje proizvode i usluge na bazi ove tehnologije, a koje nisu povezane s kriptovalutama.

Očekuju se i sudionici iz Europe i SAD-a, kao i poseban interes sa strane domaćih i stranih IT tvrtki, predstavnika poduzeća iz spomenutih industrijskih sektora, gradonačelnika, različitih ministarstva, sveučilišta kao i entuzijasta koji žele nešto novo naučiti iz “prve ruke”.

Link za besplatni pristup webinaru je ovdje, a program donosimo u nastavku.