Beats najavio bežične, Powerbeats Pro slušalice

Beats, poznata tvrtka među ljubiteljima dobrog zvuka i korisnika koji su vječito u pokretu najavila je nove bežične slušalice – Powerbeats Pro. Slušalice se mogu koristiti i tijekom vježbanja jer su otporne na vodu i znoj.

Slušalice su između ostalog opremljene i s Appleovim H1 čipom na kojem se temelje i nove AirPods slušalice, a koji omogućava brže spajanje i stabilniju konekciju s uređajima u odnosu na W1 čip. Zahvaljujući novom H1 čipu korisnici mogu pozivati virtualne asistente bez dodirivanja slušalica ili bilo kakvih tipki, tj. izgovarajući jednu od dobro poznatih fraza – „Hey Siri“ ako koriste iOS uređaje ili pak „Hey Google“ ako su korisnici Androida.

Powerbeats Pro slušalice dovoljno su pametne da mogu prepoznati kada ih korisnik (ne)koristi i prema tome prilagoditi potrošnju baterije i reprodukciju glazbe. Primjerice, ako slušalice prepoznaju da se nalaze u korisnikovim ušima, reprodukcija glazbe ide dalje, no, ako su prepoznale da ih je korisnik izvadio iz ušiju, reprodukcija se zaustavlja i obratno.

Beats je svaku slušalicu opremio s vlastitim tipkama za kontrolu glasnoće što znači kako ih se može koristiti u paru, ali i pojedinačno. Proizvođač navodi kako je autonomija slušalica do devet sati, a uz dopunjavanje preko zaštitne kutije koja služi i kao punjač, iz slušalica se može izvući i do 24 sata rada.

[embedded content]

Slušalice će biti dostupne u četiri boje – Ivory, Moss, Navy i Black. Uz slušalice proizvođač će isporučivati i Lightning kabel koji će na jednoj strani imati standardni USB port, kako bi bateriju u kutiji/punjaču mogli puniti i vlasnici Androida. Inače, Powerbeats pro ne podržavaju bežično punjenje baterija.

U prodaji bi se trebali naći tijekom svibnja 2019. godine po cijeni od 249,95 USD. Nešto detaljnije informacije možete pronaći na Appleovim službenim stranicama.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.