Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN

Neograničen, privatan i siguran pristup webu!

Pristupite svojim omiljenim stranicama za streaming – bez geografskih ograničenja.Uz veliki izbor virtualnih lokacija iz cijelog svijeta, pomoći ćemo vam zaobići geografska ograničenja da biste imali  pristup svojim omiljenim web lokacijama, gdje god se nalazili.

Vaša veza je uvijek zaštićena bez obzira da li kupujete preko interneta ili koristite internet bankarstvo. 

Zahvaljujući maskiranju vaše IP adrese, oglašavačima je gotovo nemoguće vidjeti šta vi radite na internetu i kako doći do vas. 

Preusmjeravanjem podataka putem sigurnog “tunela” štitimo vaše privatne podatke od svakoga tko špijunira vašu mrežu.

Sigurno se povežite s javnim WiFi mrežama – automatski!

Bilo da surfate u kafiću,razgovarate preko Skypa iz hotela ili šaljete mailove sa aerodroma .Ove i slične aktivnosti su povjerljive – a javna WiFi mreža na ovim mjestima su sve samo ne sigurna. Međutim sa Avira Phantom VPN Pro je nešto sasvim drugačije. Bilo gdje da se konektujete sa javnim WiFi mrežama Avira Phantom VPN Pro će automatski zaštiti vašu vezu.

Avira koristi 256 Advanced Encryption Standard (AES-256), što je norma koja se koristi širom svijeta za kriptiranje podataka.

Bez obzira koji uređaj koristite Windows, Android, iPhone/iPad ili Mac,  Avira Phantom VPN Pro će raditi savršeno i to bez ikakvog usporavanja internet brzine . Za sve navedene uređaje možete koristiti i takozvani “Kill switch” opcija koja prekida vašu internet konekciju u slučaju da veza sa Avira Phantom VPN Pro bude prekinuta. To je jako korisna stvar za one koji skidaju ili dijele torrent datoteke.

Avira Phantom VPN Browsers Screenshot

Avira Phantom VPN Pro možete koristiti i kao proširenje za web preglednik. Za sada samo za Google Chrome.

Avira Phantom VPN  nudi 2 verzije.

Avira Phantom VPN Windows Screenshot

Besplatnu verziju sa određenim ograničenjima i plaćenu verziju bez ikakvih ograničenja.

Avira Phantom VPN Box

Avira Phantom VPN Pro za sada u ponudi ima 36 servera koji su smješteni širom svijeta. Dodatne lokacije dolaze u bliskoj budućnosti. Ono što je još jako bitno da Avira VPN ne sprema nikakve vaše podatke niti bilježi koje web stranice ste koristili.

Kao i aplikacije  besplatnu ili plaćenu verziju isto tako je i sa cijenama koje se kreću na mjesečnom ili godišnjem plaćanju.

Više o cijenama možete dobiti klikom na link OVDJE!

Garancija povrata novca u roku od 30 dana.