Avg Vpn

Što je VPN usluga?

AVG Secure VPN virtualna privatna mreža (VPN) pruža vam sigurnu i privatnu vezu s neograničenim pristupom internetu. To čini tako da šifrira vašu vezu tako da nitko ne može “njuškati” na vašu online aktivnost. Rezultat? Siguran i privatan pristup bilo kojem mjestu – bilo gdje, bilo kada kao što su vaše omiljene web stranice, emisije i usluge pretplate (Netflix,Amazon) s necenzuriranim pristupom.

Koristite Antivirus? Odlično! Ali ipak trebate VPN!

Antivirusni softver štiti vaše uređaje, ali VPN usluga štiti vašu internetsku vezu. Možda mislite da ne trebate koristiti VPN, ali bez njega ste veoma laka meta za cyber kriminalce, oglašivače, pa čak i vašeg davatelja internetskih usluga koji se “hrane” vašim aktivnostima pregledavanja. Evo zašto!

Prava privatnost!

Šifrirana veza znači da nitko ne može pratiti ono što radite na mreži. Ni vaš ISP ili šef . Ali stvarno!

Visoka sigurnost!

Koristite internet bankarstvo? Naše visoke razine šifriranja čuvaju vaše podatke na bilo kojem uređaju, čak i ako koristite javni Wi-Fi. Baš onako kako bi i trebalo biti!

Još uvijek niste sigurni da vam treba VPN?

Ostanite sigurni povezani na javnom bežičnom internetu

Besplatno pregledavanje weba  je sjajno, zar ne? Pogrešno! Javni Wi-Fi je toliko nesiguran da bi ga čak i dijete moglo hakirati. VPN osigurava vašu vezu na besplatnoj Wi-Fi mreži tako da možete naprimjer sigurno plaćati online ili kupovati.

Izbjegavajte cenzuru u inozemstvu

U inozemstvu ste  i nemožete pristupiti vašoj e-pošti, društvenim medijima ili uslugama koje ste platili? Povežite se pomoću VPN-a i odaberite server koji vam odgovara tako da se prikazuje kao da ste u toj zemlji.

Sadržaj vam je blokiran!!!

Sa VPN uslugom svi blokirani sadržaji postaće veoma brzo stvar prošlosti.

Vrhunska privatnost na Internetu s AVG Secure VPN-om na bilo kojem uređaju.