AVG Internet Security

 

AVG Internet Security

Zaštitite sve vaše uređaje s najboljom zaštitom u svojoj klasi

Zaštitite svoje osobne datoteke i svoj privatni život

Zlonamjerni softver više ne utječe samo na vaše računalo – postaje osobno. Kroz ransomware i špijuniranje web-kamere, hakeri mogu doći do vaših najosobnijih datoteka i fotografija, ili čak pregledavati vaš dom. AVG Internet Security sada dolazi s novim značajkama sa Webcam i Ransomware zaštitom  za zaštitu vaših osobnih datoteka – i vaš privatni život.

 

 

Računalna zaštita

Naša prva linija obrane za vaše računalo su napredni antivirusni programi koji skeniraju, uklanjanjaju i zaustavljaju viruse , ransomware , spyware , rootkitove, trojance i druge neugodne zlonamjerne programe. Automatski ažurira vašu sigurnost i upotrebljava naprednu umjetnu inteligenciju (AI) i analizu u stvarnom vremenu kako bi spriječili najnovije prijetnje vašem računalu.

 

 

 

 

Zaštita web i e-pošte
Najsigurniji način povezivanja.

Vaša e-pošta nikada nije bila sigurnija. Naša tehnologija e-pošte posebno cilja privitke e-pošte kako bi spriječile prijetnje, ma gdje god došle – zlonamjerni pošiljatelji ili prijatelji koji šalju zlonamjerni softver bez znanja.Vaša online sigurnost zajamčena je skeniranjem veze i preuzimanja u stvarnom vremenu te zaštitu od nesigurnih Wi-Fi mjesta. Ako ga kliknete, skenirate ga – s našim najboljim softverom za internetsku sigurnost.Blokira opasne privitke e-pošte kako biste spriječili pada žrtva lažnih poruka e-pošte ili prijatelja koji su možda nesvjesno proslijedili zlonamjerni softver.Pomaže u izbjegavanju opasnih web stranica pretraživanjem klikovanih veza za prijetnje i upozoravanjem na bilo što sumnjivo. Ovo funkcionira za bilo koju vezu na Internetu, uključujući one na Facebook® i Twitter®.Skenira preuzete datoteke prije nego što dođu do vašeg računala kako bi vas zaštitili od skrivenog zlonamjernog softvera.Pomaže u izbjegavanju zlonamjernih “hotspots” koje hakeri upotrebljavaju,upozoravajući vas kada se povežete s nekom nesigurnom Wi-Fi mrežom.Pomaže očistiti preglednik uklanjanjem neželjenih ili potencijalno opasnih alatnih traka i proširenja preglednika koje su možda instalirane bez vašeg dopuštenja.

 

 

Zaštita napada od  hakera

Naš poboljšani vatrozid daje vam potpunu kontrolu nad onim što dolazi i odlazi iz računala. I naša Ransomware zaštita pruža dodatni sloj zaštite od sve većih napasti ransomware napada. To znači da nitko ne “igra” s bilo kojim od vaših privatnih podataka, datoteka, fotografija i lozinki – bez hakera, bez otkupnine, ništa. Bez napora odbijaju hakere, kriminalce i snoopers koji pokušavaju gnjaviti na računalu kako bi ukrali vaše privatne datoteke, fotografije i lozinke. Radi na obje žične i bežične mreže. Ransomware zaštita štiti  mnoštvo osobnih fotografija, dokumenata i datoteka od zlonamjernog šifriranja. A za zaštitu od zlonamjernog softvera smo je jedan korak ispred pružajući vam potpunu kontrolu nad aplikacijama koje mogu promijeniti ili izbrisati vaše datoteke.

 

 

 

Zaštita privatnosti
Ne dopustite da vas netko nadgleda!Štiti od sumnjivih aplikacija da pristupaju vašoj web-kameri, šifriraju i skrivaju vaše privatne fotografije i datoteke ili trajno uništavaju dokumente kojima ste završili.Šifriranje i sakrivanje većine privatnih fotografija i datoteka kako biste spriječili obitelj, prijatelje ili lopove da vide ono što samo vaše.Jeste li znali da se datoteke koje su izbrisane s vašeg koša za smeće (Recycle Bin) i dalje mogu oporaviti? File Shredder sigurno briše podatke kako bi spriječio nenamjeran ili neovlašteni oporavak.

 

 

Zaštita plaćanja
Trgovina i bankarstvo na internetu,slobodno i sigurno.

Bez obzira radi li se o pregledavanju, bankarstvu ili kupnji, tu je dodana internetska zaštita koja vam je potrebna. Blokiraju se neželjene pošte i prevare, a čak vam i izbjegavamo lažne web-lokacije za kopiranje, kako bismo vam spriječili slučajno davanje vaših zaporki ili brojeva kreditnih kartica. Blokiramo neželjene poruke, prijevare i zlonamjerne poruke e-pošte za krađu identiteta. Pomažemo u izbjegavanju lažnih web stranica, tako da nesvjesno nedajete kriminalcima vaše lozinke, brojeve kreditnih kartica i druge osobne podatke. To činimo sprječavanjem kriminalaca da otimaju vaše postavke DNS (domene sustava) pomoću vlastitih sigurnih DNS poslužitelja kako bismo vas usmjerili na stvarne web stranice.

 

 

Zaštita cijele obitelji
Čuvajte cijelo kućanstvo sigurno

Jedna pretplata pokriva sva računala u vašoj obitelji, tako da možete instalirati AVG Internet Security na sva računala u vašem kućanstvu.

 

AVG AntiVirus za Mac
Jednostavno sigurnije uz AVG AntiVirus za Mac

Zaštitite ono što je važno
Ispod svojeg obmanjujućeg jednostavnog dizajna leži snažan virusni čistač koji radi u stvarnom vremenu za otkrivanje i uklanjanje ne samo virusa i spywarea specifičnih za Mac, već i prijetnje osobnim računalima i mobilnim uređajima. Tako AVG AntiVirus ne samo da pomaže zaštiti sve što je važno na vašem Macu, već i sprječava infekciju prijatelja na drugim uređajima.

Trostruka zaštita

Štiti ne samo vas, već i vaše prijatelje

Naša nagrađivana tehnologija otkrivanja otkriva viruse i špijunske programe bazirane na Mac, PC i Android ™. Tako se možete bolje osjećati da je vaš  Mac zaštićen – i da ne dijelite viruse s bilo kojim drugim uređajima ili s računalom i Android prijateljima.Svaki put kada koristite Mac, štitimo vas. Naš Resident Shield radi mirno u pozadini. Svaka datoteka koju otvorite, kopirate ili spremite automatski se skenira tako brzo da nikad nećete znati da smo tamo.Surfanje bez brige.
Blokirat ćemo sve zlonamjerne web lokacije na kojima se nalazite, kao i opasne privitke i preuzimanja e-pošte.Da bismo ostali ispred sve većeg broja Mac prijetnji, stalno smo inovirali i razvili naše metode otkrivanja. Ažuriranja baze podataka virusa automatski se instaliraju, tako da vaš Mac uvijek bude ažuriran prema najnovijim prijetnjama – bez potrebe za podizanjem prsta.

AVG AntiVirus za Mac® kompatibilan je s MacOS 10.10 (Yosemite) ili kasnije.

 

AVG AntiVirus za Android ™
Mobilna sigurnost za vaše fotografije, poruke i ostalo.

 

Android Antivirus

Moćna mobilna sigurnost koju koriste milijuni

 

 

 

Naša je aplikacija bila prva antivirusna aplikacija na usluzi Google Play ™ koja je premašila 100 milijuna preuzimanja i upotrebljava se danas kako bi zaštitio telefone i tablete širom svijeta. Jednom instaliran, radi tiho i nečujno kako bi vas zaštitio od najnovijih virusa, zlonamjernog softvera, spywarea, nesigurnih aplikacija, neželjenih pozivatelja i ostalih neugodnih prijetnji.

 

 

Anti-Theft telefon Tracker

Izgubljen telefon? Daljinski ga pronađite i zaključajte.
Jednostavno posjetite našu web-lokaciju za sprečavanje krađe s drugog uređaja da biste locirali i pratili izgubljeni telefon ili tablet na Google kartama®. Možete ga čak i daljinski zaključati i eksplozirati alarm na punom volumenu. Najbolje od svega, ako mislite da je vaš mobilni uređaj zauvijek otišao, možete ga daljinski obrisati kako biste spriječili da vaše privatne podatke padne u pogrešne ruke.

 

PRO značajke uključene su besplatno 30 dana, a mogu se kupiti u bilo kojem trenutku putem aplikacije.

 

 

PRO – Zaključavanje uređaja
Automatsko zaključavanje vašeg mobilnog uređaja ako je SIM zamijenjen. Nakon krađe telefona lopov će obično ukloniti SIM karticu. Ali s opcijom “Zaključaj” zaštitite svoj telefon, ako netko zamjenjuje SIM karticu, telefon će se sam zaključati kako bi spriječio pozivanje i pristup privatnim podacima.

 

 

 

 

 

 

PRO – “Zamka” kamere
Pogledajte tko ima vaš telefon ili tablet!
Sada ćete znati hoće li vam brat ili majstor-kradljivac pokušavati njuškati na telefonu ili tabletu. Kada netko ne uspije tri puta otključati vaš uređaj, kamera “zamka” će preuzeti tajnu fotografiju od njih, a zatim vam e-poštom pošaljite fotografiju s vremenom i lokacijom.

 

 

 

 

 

PRO – Zaključavanje aplikacije
Zaključajte svoju privatnost PIN kôdom
Spriječite ostale korisnike da njuškaju vaše privatne fotografije, poruke i dokumente zaključavanjem bilo koje aplikacije s jedinstvenim PIN kodom. Zaključavanje aplikacije također će ponuditi zaključavanje potencijalno osjetljivih aplikacija (npr. Facebook®, Instagram, WhatsApp itd.) kada ih instalirate.

 

PRO – Sigurnosna kopija
Izradite sigurnosnu kopiju bilo koje aplikacije na SD karticu
Uz sigurnost na mobilnim uređajima, AVG AntiVirus obuhvaća App Backup kako bi vam pomogao pri izradi sigurnosnih kopija aplikacija na SD karticu kako se nikad ne biste ostali bez vaših omiljenih igara i korisnih programa.


Get 20% off AVG Internet Security Unlimited! Banking, browsing, shopping; extra protection for you.

 

Ako ste mislili da je to sve,varate se! 

AVG Ultimate

Naš najbolji paket “sve-u-jednom” za sve vaše uređaje

Nagrađivana sigurnost i performanse za vas i vašu obitelj

Internet Security

Koristeći se sigurnosnim značajkama i jednostavnim za upotrebu, naša najbolja zaštita dizajnirana je s pažnjom, bez ugrožavanja sigurnosti.S novom Ransomware zaštitom, zaštitom web-kamere, poboljšanim vatrozidom i otkrivanjem i uklanjanjem prijetnji u stvarnom vremenu na temelju AI-a, imate sve što vam je potrebno da biste ostali zaštićeni.

Pogledajte sve sigurnosne značajke

 

TuneUp

Naš “sve-u-jednom” program za održavanje automatski ubrzava vaše računalo, čisti neispravne podatke, daje vam bolji vijek trajanja baterije, održava svoje osnovne stvari, uvijek ažuriran i popravlja sitne smetnje  prije nego što postanu stvarni problemi. Koristite li novo ili staro računalo sasvim je svejedno jer sa TuneUp svaki će računar raditi jednako.

Koristite Android telefon ili tablet? Imamo aplikacije i za to!

AVG AntiVirus PRO i AVG Cleaner PRO

Štiti vaš smartphone od zlonamjernog softvera i lopova. Pojačivač performansi za vaš mobilni stroj.Sa jako puno mogućnosti kao što su Antivirusna i Ransomware zaštita, Zaštita plaćanja,Zaštita web-kamere,Sigurnost podataka, Automatsko održavanje, Alat za optimizaciju pri startanju, Ažuriranje softvera, Preglednik i Disk Cleaner, Zaštita od krađe, Zaključavanje aplikacije, Zaštita e-pošte, Smart Photo Cleaner, Profili baterije, Zaključavanje uređaja, Zaštita od hakera itd.

 

I to sve u samo jednom paketu AVG Ultimate!

Kupiti

Tehničke specifikacije

Samo za osobnu i obiteljsku upotrebu. Nije za poslovno ili komercijalno korištenje.


Zahtjevi sustava

Windows 10 , 8 , 7 , Vista, XP SP3,512 MB RAM,1,5 GB prostora na disku za instalaciju

OSX 10.10 Yosemite ili više,Intel 64, 2 GB RAM,500 MB prostora na disku za instalaciju

Android 2.2 ili noviji