500.000 kuna dodijelit će se inovativnim učiteljima za digitalne obrazovne sadržaje

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je na svojim stranicama Javni poziv učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola za prijavu inovativnih digitalnih obrazovnih sadržaja. Važnost poučavanja je neizmjerna, kažu iz Ministarstva, te stoga žele naglasiti vrijednost kvalitetnih i inovativnih zaposlenika u sustavu obrazovanja u Hrvatskoj.

Ministarstvo će na temelju kriterija objavljenih u Javnom pozivu dodijeliti bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 500.000 kn. O dodjeli sredstava odlučivat će posebno povjerenstvo.

Prijave se zaprimaju do 10. prosinca 2018. godine, a svi potrebni dokumenti i podaci nalaze se na stranicama Ministarstva.

Edutorij

Važno nam je kako učiteljice i učitelji u našim školama provode nastavu i uvijek potičemo kreativnost i novitete koje uvode na svoje sate. Što smo ovoga puta moj tim i ja pripremili za nagrađivanje nastavnika pogledajte u prilogu.


Posted by Blaženka Divjak on Monday, December 3, 2018

Na temelju ovoga Javnog poziva bit će odabrano do 100 digitalnih obrazovnih sadržaja koji će biti stavljeni javno i besplatno na raspolaganje na Edutoriju.

Please follow and like us:

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.